Kezdőlap
Szolgáltatások
Referenciák
Elérhetőség
Partnerek

Néhány jelentősebb feladat, amelyeket a BanKonekt Kft. valósított meg vagy fejlesztésükben részt vett.

 

ˇ       Cégünk készítette és üzemelteti a BauBid építészeti és lakberendezési portált és a Ház, otthon, bútor portált

ˇ       Cégünk fejlesztette a juzzi.hu, xfaktor.hu és a High School Musical rajongói portált

ˇ      Országos Közjegyző Kamara ingójelzálog rendszere: ez a rendszer az ország 240 közjegyzőjét kapcsolja össze, biztosítva ezzel az egységes ügykezelést, a visszakereshetőséget illetve megnehezítve az ingóságok többszörös jelzáloggal való terhelését. Itt komoly feladat volt az adatok titkosítása illetve hitelességük biztosítása. (Megoldására 1024 bites titkosító rendszert illetve Dallas chip-es és jelszavas azonosítást alkalmaztunk.)
A rendszer törvényi változások miatti továbbfejlesztését, illetve a zavartalan működést biztosító rendszertámogatást jelenleg is a BanKonekt Kft. biztosítja.

ˇ      Részt vettünk a GiroDat Rt. számára bankok közti hitelnyilvántartó és elbírálást támogató rendszer fejlesztésében. Itt a feladat fontos része volt az időzített feldolgozás megoldása, illetve nagytömegű adat fogadása, feldolgozása és archiválása. Szükség volt több rendszer összekapcsolására. (X400-as levelezőrendszer, időzített feldolgozó rendszer, elektronikus titkosító és aláíró rendszer, illetve később az Országos Közjegyző Kamara ingójelzálog rendszeréhez való kapcsolódás.)

ˇ      Önálló fővállalkozóként cégünk a Közlekedési Minisztérium megbízásából kifejlesztett egy Digitális TV- és Rádió- illetve Nyomtatott sajtó archívumot, amely az elektronikusan rögzített anyagok között strukturált kereséseket tesz lehetővé. Felhasználási területe a minisztérium minden szakágára kiterjed, segítségével akár több évre visszamenőleg is visszakereshetőek az intézményről, illetve az ott végzett munkáról készült sajtóanyagok.

ˇ      Cégünk fejlesztett a BNP-PARIBAS bank számára egy Hitel- és Fedezetnyilvántartó programrendszert, melynek segítségével a bank az aktuális hitel és fedezet állományát kezeli, valós képet nyújtva a pillanatnyi helyzetről. A program beépített automatizmusok segítségével költség-, kamat- illetve jutalékkalkulációt is végez, illetve előállítja a szükséges főkönyvi feladásokat.

ˇ      Szakembereink részt vettek az Országos Nyugdíjfolyósító Főigazgatóság KELEN rendszerének fejlesztésében. A megvalósítandó feladat két fő részből állt. Elsőként az ONYF nyugdíj-megállapításra szolgáló papír alapú iratanyagának elektronikus formában való rögzítését kellett végrehajtani (~70 millió oldal digitalizálása illetve ellátása a további felhasználást lehetővé tevő azonosító adatokkal). A feldolgozandó dokumentumok mennyisége, illetve adattartalma olyan új és hatékony módszertan kidolgozását tette szükségessé, amely segítségével minimalizálható az automatikus feldolgozásból adódó adatvesztés, (amelyet később, manuális úton kell pótolni) és a közvetlen emberi munka. Mindezen feltételeknek úgy kellet megfelelni, hogy eközben a feldolgozás végeredménye megfeleljen a megrendelő által támasztott 99.99 %-os elvárásnak. Ezzel párhuzamosan el kellett készíteni azt az alkalmazás-rendszert, amely lehetőséget adott a rögzíttet dokumentumok közti keresésre, illetve segítségével elektronikus úton lehet összeállítani a nyugdíjba vonuláskor szükséges adatokat.

ˇ      WINSZAML rendszerünket több építőipari- és kereskedelmi cég használja.
   Malaky Kft - www.malaky.hu
   Manner és Fiai Kft.
   Tónus Kft.
   Gelko Kft
   Artron Kft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kezdőlap | Szolgáltatások | Referenciák | Elérhetőség | Partnerek

 © BanKonekt Kft.